srijeda, 24. veljače 2016.

LOREAL GLAM BRONZE- La Terra


 Ne mogu vam opisati koliko sam zaljubljena u ovaj proizvod i jedva sam čekala da i on dođe na red. Meni je ovaj proizvod definitivno favorit i sigurna sam da ću ga koristiti ovo ljeto stalno. Ukoliko ste i vi zaljubljenica u preplanuli izgled onda nastavite čitati ovaj post.

Prilikom jedne kupovine u dm-u na kasi me čekalo nevjerovatno iznenađenje. Baš taj dan je bila neka akcija za koju ja nisam ni znala, da ukoliko vaš račun bude preko 20 KM dobijete neki poklon. Kada me je prodavačica upitala želim li taj neki poklon mislila sam vjerovatno neka kupka ili nešto tome slićno i ja reko ajde pa šta kod. A onda je usljedilo pitanje da li želim putni fen za kosu ili Loreal bronzer na što sam ja pomislila da se sigurno šali sa tim jer ko ne bi želio ovakav bronzer. Od momenta kada je ovaj divni bronzer postao moj nisam ga ispuštala iz vida i neprestajno sam mu se divila. Prvo na što sam pala je njegova ambalaža koja je od tvrde i kvalitetne narandžasto-zlatne plastike na kojoj možete vidjeti svoj odraz a poklopac je sa rubom narandžasto-zlatne boje i sa bezbojnom unutršnjošću kako bi se vidio sam proizvod. Bronzer je osiguran sa naljepnicom kako biste bili sigurni da neko drugi nije umakao prste u njega.

Iz Loreala kažu da je ovo  maxi bronzer za lice i tijelo, fine baršunaste teksture sa bronzanim pigmentom. Za prirodan i glamurozan sjaj. Rezultat sun-kissed look cijele godine.

Bronzer nisam otvorila cijeli dan jer mi je bilo žao da ga upropastim prije slikanja. Kada je došlo vrijeme za slikanje onda sam se zaljubila ponovo. Proizvod se malo teže otvara ali meni je mnogo drago zbog toga jer brzo lomim poklopce a kada ga zatvorite čuje se klik. Kada otvorite proizvod dočeka vas ljeto, more, pješćane plaže i ledeni koktel. Upravo taj miris ima ovaj bronzer. Kao skupe kreme za sunčanje, miris mora i dok vam ovo tipkam uživam u njegovom mirisu :D

Pod prstima daje baršunast osjećaj i lijepo se razmazuje na licu, pigmentiranost mu je srednja ali se može nadograditi ukoliko to želite. Sadrži veoma sitne zlatne čestice koje daju sjaj na vašem licu. Na mom licu stvara izgled zdrave kože baš zbog tih zlatih čestica. Ovaj proizvod odgovara mojoj koži te ne izaziva prištiće. Probala sam ga u ovom nekom polu zimskom periodu a s obzirom da mi je koža sada baš svijetla malo ja tamniji nego što volim ali za ljeto će biti savršen.

Moj je u nijansi 01 PORTOFINO- LEGGERO a na internetu sam vidjela da ima u još 3 nijanse (02 capri, 03 panarea i 04 taormina) te i tribal verzija. Dolazi u pakovanju od 18g i traje 24M tj. 2 godine. Košta oko 15  ali se može naći i na sniženju za oko 10 €.

Koji bronzer vi koristite? Da li ste probali neki LOREAL bronzer?

Broj komentara: 8:

  1. Deluje interesantno. Baš ću swatchati tester kad ga ugledam ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljiv proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Na prvi pgoled deovao mi je mat, ali na swachu je predivan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zao mi je sto se to ne vidi na fotografijama ali je on u prirodi jos ljepsi :D

      Izbriši
  4. Oprosti,pitala sam te na new in/haul postu za njega, a sad vidim recenziju. Obožavam bronzere,a ovaj je predivnoća :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam recenziju morala objaviti prije new in-a jer me ovaj bronzer kupio samo tako :D

      Izbriši