četvrtak, 11. rujna 2014.

New in :D


Nakon što sam i ja sakupila nekoliko noviteta odlučila sam da ih podijelim sa vama :)
Neke stvarčice sam sama kupila a neke dobila na poklon od sestre ( imam divnu sestru :P )

pa da počnemo :D

 Prvi na redu su AFFINITONE tečni puder za sve tipove kože. Moja nijansa je 03 light sand beige. Imam neku ružnu žućkastu boju kože pa mi je jako teško naći puder koji će prekriti nedostatke a i da odgovara boji moje kože. Za sada sam zadovoljna sa ovim. Kupila sam jos GARNIER BB cream u nijansi light jer želim svojoj koži dati malo oduška :) i kupila sam MAYBELLINE the Rocket crnu maskaru. Ovu maskaru koristim duži period i za sada je neću mijenjati. Ove proizvode sam kupila u dm-u.


Zatim sam kupila opet u dm-u Balea šampon , regenerator (crvena narandža i morniga)  i velikuuu kupku sa mirisom orhideje i cvijeta badema (750 ml ).


Opet Baleini proizvodi a ovaj put Mlijeko za tijelo sa vitaminom E za suhu kožu i intezivnu njegu koje je odlično za ove hladnije dane koji nam idu i Losion za tijelo (za normalnu kožu). Kupljeni u dm-u.


Dm je ovaj put mnogo zaradio na meni. Kupila sam Dove go fresh sa narom i limunom za normalnu kožu i NIVEA creme peeling shower & scrub koji obožavam.


A sada nešto što nije iz dm-a. Oriflame grape antioxidant peel-off maska koja je ljubičaste boje i sa kojom volim da se igram :) i 2 Cien gela za pranje lica. Oba su za normalnu i kombinovanu kožu. Ovaj zeleni sadrži sitna zrnca koja omogućavaju piling a plavi je obični gel sa pranje lica. Dobila sam ih iz Njemačke i mislim da se ne mogu kupiti nigdje kod nas. Ako griješim ispravite me :)



I za kraj meni najdraži novitet je ova divna svijeća sa mojim imenom. Na putu do mene se malo oštetila tj. ima crne ogrebotine kao što se može i vidjeti na slici ali meni se ona opet dopada.


Da li vam se dopadaju noviteti ?? Da li bi voljeli da imate ovakvu svijeću??
Do sljedećeg posta veliki pozdrav :D


Broj komentara: 10:

  1. Proizvodi su bezveze, svijeca je super..Pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Divni noviteti :). I ja koristim Garnierovu BB kremu, super je :). A tek svećica, divno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Affinitone sam probala i baš mi se svidjelo prekrivanje, a i boja mi je savršeno odgovarala, ali mi je koža reagovala na njega nakon 2-3 dana, tako da sam nakon još nekoliko pokušaja odustala, nažalost.
    Baleina mlijeka za tijelo obožavam.
    I svijeća je divna, baš je originalna. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa moguće je da ne odgovara tvom tipu kože iako na njemu piše za sve tipove kože :/
      hvala :D

      Izbriši
  4. Obećala sam da ću posetiti tvoj blog i evo me :). Dopadaju mi se noviteti, imamo dosta sličan ukus, ja mnogo volim Niveu i Baleu :)

    OdgovoriIzbriši