ponedjeljak, 30. svibnja 2016.

Matching Manicures- Water Marble


Drage moje :) u današnjem postu vam predstavljam još jednu u nizu mojih usklađenih manikura. Današnja tema je Water Marble i nisam neki ljubitelj ove tehnike ali ne odustajem tako lako od zadataka :D

Prvo sam oblikovala moje nokte i premazala ih sa Eveline 8in1 total action lakom za nokte i pričekala da se baza osuši. Nakon sušenja nanijela sam i 2 deblja sloja Farmasi zelenog laka i počela sa pripremanjem za Water Marble. U plastičnu posudicu sam nasula vodu skoro do samog vrha i isprobavala sam koji mi se lakovi najbolje razljevaju na vodenoj površini. Odabrala sam zlatni, smeđi Farmasi i crni Miss Sporty lak jer se lijepo slažu uz već nalakiranu zelenu podlogu.

Nisam imala želju da ovo bude klasični Water Marble te sam za raspršivanje laka na vodenoj površini koristila stari parfem. Prvo sam nanijela kapljicu zlatnog laka i raspršila ga uz pomoć parfema i uronila nokte. Isti postupak sam uradila zatim sa smeđim lakom i crnim lakom tj, svaki lak sam posebno raspršivala i nanosila na nokte. Na kraju sam na nokte nanijela Essence bezbojni lak i po zeleni Born Pretty Store na srednji prst i prstenjak. Manikura je po meni jako zanimljiva i nikada prije nisam radila Water Marble sa raspršivanjem ali vjerujem da se neće završiti samo na ovome.

Za ovu manikuru sam koristila: 

- Eveline 8in1 total action,
- Farmasi nail enamel 140,
- Farmasi nail enamel 421,
- Izbor trgovina lak 103,
- Miss Sporty lasting colour 080,
- Essence the gel nail polish 01 absolute pure,
- Born Pretty Store 2mm zeleni cirkoni. (link)






Ukoliko želite da naručite nešto sa Born Pretty Store stranice možete iskoristiti moj RACT10 kod za 10% popusta :)

Da li vam se dopada moja manikura?
 Da li volite Water Marble? 

Pogledajte manikure drugih djevojaka :)



Broj komentara: 12:

  1. Kao što kazoh u svom postu, ove standardne wm manikure su mi meh i ne sviđaju mi se, ali ove s raspršivanjem su mi super, dobije se taj neki smokey look. :) Ove boje koje si odabrala su baš po mom guštu i od svih usklađenih, tvoja manikura mi je najljepša. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti mnogo :D da i meni su obicne wm manikure dosadne i nema se puno nekih opcija :/

      Izbriši
  2. Veoma mramorasto. Baš mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršeno, svaka čast. Baš mi se dopada. :)

    OdgovoriIzbriši