ponedjeljak, 9. svibnja 2016.

New in #4


U ovom postu ću vam pisati o mom malom new in-u za mjesec april. U aprilu sam imala dosta ispita i obaveza tako da sam se fokusirala na fakultet, a blog i kupovinu sam ostavila po strani što se i vidi na slici. Kupovala sam proizvode koji su mi bili potrebni u tom trenutku ali sam i malo sebi dala oduška kada su lakovi u pitanju.


Kao i što se na slici vidi, kupila sam najviše lakova pa da odma počnem sa njima. Kupila sam 4 Miss Sporty laka u nježnoj narandžastoj boji 541, kraljevsko plavoj 510, tirkiznoj 544 i crnoj boji 080. Svaki od njih je koštao 2,60 KM i kupila sam ih u dm-u.

Sljedeća stvar koju sam kupila u dm-u je moj omiljeni Balea šampon i regenerator o kojima sam već pisala OVDJE. Mnogo volim ovaj šampon i regenerator od kokosa i breskve i svaki od njih košta 2,45 KM.

Sestra mi je donijela Balea Body Mousse sa puta kada je išla u Italiju i kupila ga je po cijeni od 2,45€. Ovo je mousse od jojobe i ulja sjemenki grožđa. Ima divan miris i lijepo njeguje kožu. Sigurna sam da ima da se kupi i kod nas ali ne znam koja mu je cijena.

U dm-u sam još kupila Afrodita depilacijsku kremu SENSITIVE  jer dolazi toplije vrijeme i spremam se za suknjice :)  Ovo je prvi put da kupujem Afrodita depilacijsku kremu jer sam koristila neke druge kreme istog tima. Čitala sam da druge blogerke hvale ovu kremu pa sam odlučila da probam. Cijena je bila oko 5 KM a često bude i na sniženju.

Kupila sam Maybelline Push up Drama maskaru na sniženju po cijeni od 9,95 KM u dm-u. Još uvijek nisam stigla da isprobam ovu maskaru jer koristim P2 Dramatic Lashes maskaru o kojoj sam pisala OVDJE.

U Farmasiju sam kupila nekoliko proizvoda a to su: Exotic Face Scrub od Limete po cijeni od 3,50 KM, Farmasi glitter tuš za oči od 3,60 KM i Foundation Stick za konturisanje u svjetlijoj 05 i tamnijoj nijansi 16. Kupila sam ih u paru po cijeni od 9,90 KM.

Od lakova sam kupila jos 2 Essence laka i to bijeli 33 wild white ways i bezbojni 01 absolute pure, svaki po 2,95 KM. U FIS-u sam kupila 2 Golden Rose WOW laka u bojama 80 i 79 i svaki od njih košta 1 KM. Jivala lak za nokte u nijansi Fancy sam dobila na poklon iz Njemačke i manikuru u kojoj sam ga koristila možete pogledati OVDJE.

U Flomaru sam kupila korektor i to sam odabrala pogrešnu boju jer je svjetlo u prodavnici katastrofalno. Odabrala sam u nijansi 03 rose i u radnji mi je izgledala da je dosta svjetlija i da je više bež boja a ono ništa od toga, što je najgore nisam ni pogledala kako se zove korektor jer samo ime govori -_-'.

I za kraj dobila sam nešto sa Born Pretty Store internet stranice, a to je nail art folija sa printom usana i sitnih ružica. Ovu foliju možete pronaći na ovom linku i sada košta 0,90€ a ja sam kupila po cijeni od 2,11€.  Ukoliko želite da kupite nešto sa BPS možete iskoristiti moj  kupon kod RACT10 za 10% popusta na cjelokupnu kupovinu. 



Ukoliko vam se dopada moj blog i rad možete me pratiti i na Instagramu klikom na sliku :)


* * * * * * * DODATAK * * * * * * *

Tek danas sam shvatila da sam izostavila još neke  proizvode koje sam dobila u aprilu tako da objavljujem ovaj dodatak :)


Iz Avona sam dobila super paketić u kojem je bio Avon solutions anticelulitni gel kojeg sam do sada gotovo potrošila i uskoro ću napisati obnovljen post o ovom proizvodu i o njegovom djelovanju. Cijena mu je bila 9,90 KM. Također sam dobila set Klarina naušnica koje mi se mnogo dopadaju a najviše koristim biserne naušnice (ispod možete detaljnije vidjeti).


Svaki dan koristim Avon naturaeffects dvofazni odstranjivač šminke sa očiju koji se također našao u ovom paketiću, a cijena mu je bila 9,90 KM. Detaljnu recenziju cijelog paketića možete pročitati na ovom linku.

Broj komentara: 6:

  1. Lepi noviteti :)

    Poseti i zaprati moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko lakica za nokte ;) odlicni su noviteti :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Obavezno uradi recenziju svog omiljenog sampona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. recenzija je vec tu i mozes da je pogledas :)

      http://www.mystiqueblog.com/2016/01/balea-pfirsich-cosos.html

      Izbriši