ponedjeljak, 6. listopada 2014.

TAG: spend 6 'till Christmas


Ovaj TAG mi se mnogo dopao posebno što sam osoba koja živi za Božić.
Bilo je lako odabrati ovih 6 proizvoda i gledala sam da izaberem već one koje sam načela ili su već pri kraju jer sam osoba koja mijenja često proizvode i njihov rok istekne prije nego ih potrošim.

Za ovaj TAG sam odabrala:



1)  Gucci by Gucci Eau de Parfum od 30 ml - ovo je jedan od mojih najdražih parfema i već sam ga dosta potrošila tako da će biti lako ga isprazniti :D

2) essie lak za nokte u nijansi bachelorette bash je lijepa pink nijansa koja traje dugo na mojim uz dodatak prozirnog laka za nokte. Njega ima poprilično dosta ali ću se potruditi da ga iskapim :D

3) Nivea invisible for black & white - je moj omiljeni dezodorans koji ima miris koji nije napadan kao neki što imaju dezodoransi već onako blagi neki miris. Koristim ga svaki dan i biće ga lako potrošiti. Kupila sam ga prije par dana tako da je skoro nov.

4) MAYBELLINE Baby lips- kojeg je ostalo još pola. Volim da mažem usne ovim HYDRATE jer želim da hidratiziram moje usne.

5) Christian Dior Teint Poudre Dual Powder Foundation - nijansa 632 Dune. Kao što se vidi i na fotografiji ostalo ga je još malo. Ovo je kremasti puder koji ponekad koristim ali sam sada odlučila da ga dokrajčim :D

6) essence sun club matt bronzing powder- je bronzer koji uvijek koristim. Ovo je nijansa 01 natural blondes- lighter skin. Kupila sam opet isti jer je ovog ostalo vrlo malo.

Iskreno se nadam da ću uspjeti da ispraznim sve ove prozivode. Svakog 25. do Božića ću da pišem da li moja potrošnja napreduje.

Nadam se da vam se dopada ovo što sam odabrala. Veliki pozdrav do sljedećeg posta :D 







4 komentara:

  1. Super su proizvodu, i ja uskoro pišem tag pa se nadam da ćemo svi uspjeti u namjeri da potrošimo prije Božića :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super odabir proizvoda i svaka čast, ja nisam dovoljno hrabra, a i ne znam koje bih proizvode odabrala :)

    OdgovoriIzbriši