srijeda, 27. travnja 2016.

OVNAK- professional četka za kosu



Dragi moji :) danas vam donosim recenziju moje omiljene četke za kosu koju sam kupila u cm-u a to je Ovnak professional četka. Četku sam viđala nekoliko puta u prodavnici i uvijek me privlačio šareni leopard print a i bila mi je potrebna tako da sam je ulovila po akcijskoj cijeni.

Četka je izrađena od tvrde bijele plastike na kojoj se nalazi šareni leopard print (žuta, ljubičasta, narandžasta, pink, plava). Četka dolazi sa bijelim kartonom koji je omotan oko same četke na kojem je ispisan logo a na poleđini se nalaze detalji o samoj četki. Glava četke je velika i lako obuhvata kosu. Zbog veličine četke dovoljno je nekoliko puta provući kroz kosu kako bi ona ostala rašćešljana. Glava četke je izrađena od crne gume u kojoj se nalaze crne iglice jednake velićine za kuglicom pri samom vrhu. Iglice su ravnomjerno raspoređene i ne mogu se tako lako izvući iz gume koja ih drži na mjestu. Četka je ispunjena zrakom kako bi češljanje bilo što nježnije. Strujanje zraka omogućuje malena rupica na četki (crna guma).


Poleđina četke je po meni najljepši dio jer se na njoj najbolje vidi leopard print koji krasi samu četku. Drška četke lako prijanja uz ruku i ne klizi. Na dnu drške nalazi se rupa koja omogućava kačenje četke. Ja četku održavam tako što je povremeno operem sa šamponom koji koristim i za pranje kose i ostavim da se osuši. To uglavnom radim kada primjetim da je četka zaprljana ili kada se uvuku razne dlačice i niti koje ne mogu da otklonim izvlačenjem ostataka kose. Ne volim kada na četki ostanu ostatci kose zato nakon svake upotrebe ja ih uklonim.


Primjetila sam da moja stara četka više ne obavlja dobro svoj posao i da je nakon četkanja sa njom kosa ispucala, suha i sljepljena i nisam mogla da vjerujem da mi to zapravo radi četka. Mislila sam da je to samo jedan period moje kose kada je ona čudna. Kada sam kupila ovu četku primjetila sam da mi je kosa mekša, sjajnija i zdravija. 


Moja kosa je ravna, duga i gusta te mi ova četka odgovara u potpunosti. Koristim je za raščešljavanje i blago feniranje. Ne znam da li će ova četka odgovarati vama ali meni odgovara zbog mog tipa kose. Više o kosi tj. zdravoj kosi pisala sam u ovom postu.


Kako sam već navela, četku sam kupila u cm-u a kupila sam je po cijeni od 6,40 KM. Četka je proizvedena u Kini ali joj je kvalitet baš na nivou. Ja je koristim svakodnevno i nisam primjetila neke nedostatke. Meni se ova četka dopada i rado bih kupila još jednu sa nekim drugim printom :)


Da li koristite neku Ovnak četku? 
Koja je vaša omiljena četka za kosu?

Broj komentara: 5:

  1. I moja cetka je Ovnak,sluzi me vec nekoliko godina i sasvim sam zadovoljna. Jedino, mislim da je nesto manja od ove tvoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se prvi put susrela sa ovnak cetkom i odusevljena sam :)

      Izbriši
    2. Ja sam se prvi put susrela sa ovnak cetkom i odusevljena sam :)

      Izbriši
  2. Imam dosta slicnu iz kineskog ducana. Takoder je jako kvalitetna, velika i super rascesljava. Najvise mi se svida jer na poledini ima i ogledalo :D I isto kao i kod tebe, kosa mi je puno ljepsa i sjajnija otkad ju koristim. Cetke su ocito jako vazne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu taj detalj sa ogledalom mi se mnogo dopada :D ja nisam vjerovala da je cetka toliko vazna :D

      Izbriši