nedjelja, 17. travnja 2016.

Matching Manicures- Flowers


Današnja tema usklađenih manikura su cvjetići :) Željela sam mnogo toga da uradim na noktima ali mi se to na kraju ništa nije dopadalo :/ Tako da sam se odlučila za najjednostavniju manikuru sa šarom na prstenjaku...

Na nokte sam prvo nanijela Eveline 8in1 total action jer su mi nokti još uvijek u kritičnom stanju a potom i 2 sloja Essence the gel nail polish u boji 33 wild white ways. Meni se mnogo dopadaju nazivi lakova iz Essence-a jer su cool i simpa :) Dok se moj lak sušio počela sam sa pravljenjem ljubičastih ruža na kesi za zamrzivač. Ta opcija mi je odlična zato što mogu da odaberem koje ruže ću staviti na nokte a i ako pogriješim počnem sa pravljenjem nove. Ruže sam pravila tako što sam stavljala 1 kapljicu ljubičastog laka a zatim i 1 kapljicu bijelog laka unutar ljubičastog te kružnim pokretima pravila oblik ruže.

Kada sam napravila dovoljan broj ruža ostavila sam ih da se dobro osuše. Svako malo sam provjeravala da li su se osušile jer sam bila mnogo nestrpljiva :) Ako ste nestrpljivi kao i ja kako bi ubrzali ovaj proces sušenja možete lagano odizati osušene rubove. Osušene ruže sam lijepila na nokte uz pomoć bezbojnog Essence the gel nail polish 01 absolute pure samo na prstenjak. Kada sam bila zadovoljna izgledom svoje nokte sam upotpunila sa jednim slojem bezbojnog Essence laka. To je bilo to za ovu manikuru :) Pogledajte i moje druge manikure sa cvijetnim uzorkom ovdje , ovdje i ovdje :)

 Za ovu manikuru sam koristila: 
-Eveline 8in1 total action,
-Essence the gel nail polish 33 wild white ways,
- Jivala Claudia Effenberg Facny nagellack,
- Essence the gel nail polish 01 absolute pure,
- kesa za zamrzivač,
- čačkalica.


Da li vam se dopada moja manikura? 
Koji je vaš najdraži cvijet? 

Ukoliko vam se dopada moj rad, možete me pratiti preko instagrama klikom na sliku
 MYSTIQUEBLOG

Pogledajte manikure i drugih djevojaka :)


Broj komentara: 16:

  1. Tebi je odlicno ispalo! Nisam znala za taj trik s kesom za zamrzivac, definitvno moram probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam to prvi put isprobala za Valentinovo manikuru kada sam radila za cijeli nokat na kesi.. Mnogo je jednostavno a i sigurnije jer nema gresaka :) hvala ti :)

      Izbriši
  2. Bas je slatko! :) Mnogo mi se dopada taj ljubicasti lak.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratimo se na instaču. :D Osobno bih možda stavila još neki ljubičasti detalj na ostale nokte, čisto da razbijem svu bijelu boju, ali bez obzira na to, sviđa mi se manikura i tvoja verzija ruže. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to je bila i moja zelja ali nisam pronasla nista odgovarajuce nazalost :/ potrebni su mi neki cirkoni i ukrasi tako da moram obaviti neku malu kupovinu :) hvala ti :)

      Izbriši
  4. lijepo i jednostavno, elegantno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram i ja probati taj trik, jer mi se bas dopada kako izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jednostavno je ali je potrebno malo duze cekati da se dovoljno lak na kesi osusi :) hvala ti :D

      Izbriši
  6. ja ti imam tu neku foliju na kojoj se rade crteži za bojanje na staklu, pa po njoj radim i super mi je- vrećice za zamrzivač su mi premekane za to...bolje one plastične folije za papire i sl...i htjela sam reći ako je sloj tanji brže se suši
    slatka mi je manikurica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da bolje je kada je malo tvrdja podloga.. Ja korisim one tvrdje vrecice za zamrzivac sa zatvaracem na vrhu.. hvala ti mnogo :D

      Izbriši
  7. Sviđa mi se što su ti ružice tako apstraktne, a opet prepoznatljive.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo je samo pokusaj ruzica koji je koliko toliko uspjesno zavrsio :D hvala ;)

      Izbriši