petak, 1. srpnja 2016.

AVON- Anew Vitale Podloga za make up


Nedavno sam dobila iz Avona nekoliko proizvoda za recenziju i nije mi dugo trebalo da se uvjerim u njihovu kakvoću. Prvo želim da vam predstavim recenziju Avon Anew Vitale Instant Blurring Treatment-a koji je u moje ruke došao u pravo vrijeme.

Ja sam se nedavno vratila sa odmora i primjetila sam da mi je koža lica više suha i osjetljiva nego prije, te mi je i nanošenje pudera na lice bilo otežano. Koža se ljuštila na predjelu oko nosa i na bradi, te kakav god da bih ja nanijela puder, suha koža se vidjela. Odmah sam odlućila da isprobam Anew podlogu za make up.

Iz Avona kažu da je ovo podloga koja trenutno: produžava trajnost make upa, pruža dugotrajni mat završetak, izglađuje kožu i ne začepljuje pore. Za 2 sedmice koža izgleda puno bolje, ujednačava ten, poboljšava teksturu kože, ublažava pore i sitne bore.


Avon je otkrio ključ savršenog izgleda kože. Anew Vitale Visible Perfection tretman za lice je lagana krema koja čini kožu primjetno mlađom i besprijekornom. Savršeno se stapa s prirodnim tonom kože te čini kožu blistavom i punom energije. Formula s Avonovim ekskluzivnim Perfect-Cell kompleksom u trenu umanjuje masni sjaj, prekriva pore i nedostatke na koži te umanjuje vidljivost tankih bora.

Tekstura kože je primjetno ljepša, ton je ujednačen, a koži je pružen cjelodjevni mat efekt kako bi se stvorila besprijekorna podloga za nanošenje podloge. Trenutno savršenstvo za vaš najsavršeniji izgled do sada. 

Avon Anew podloga za make up dolazi u preslatkom roza pakovanju u kolićini od 30 ml. Ambalaža je izrađena od plastične tube i zatvarača koji dobro prijanja uz tubu kako proizvod ne bi istjecao. Na ambalaži se nalaze logo i naziv proizvoda, a na poleđini ambalaže kolićina, rok trajanja i ostale informacije.


Otvor tube je od tvrde plastike i znatno je veći nego kod pudera iz Avona zbog lakšeg istiskanja proizvoda. Podloga odnosno proizvod je gušće kremaste teksture, biserno bijele boje. Prvo što me oduševilo kod ovog proizvoda je miris koji je blag i osvježavajući. Ne volim koristiti proizvode sa mirisom koji mi ne odgovara koliko god da je taj proizvod efikasan.


Druga stvar koja me oduševila jeste ta da mi je potrbno jako malo proizvoda za cijelo lice jer se lako nanosi i razmazuje na koži. Za moje lice potrebna je količina zrna graška kao što možete vidjeti na slici iznad. Na mom licu ostavlja bezbojni, mirisni i baršunasti trag koji osjetim ćak i nakon nanošenja pudera. Ovaj proizvod na mom licu lijepo popuni male borice, čini kožu mekšom i spremnijom za daljni postupak šminkanja. Problem sa suhom kožom oko nosa i na bradi je nestao zbog čega sam ja veoma zadovoljna.


Preporučuje se da se podloga nanosi nakon nanošenja kreme za lice a prije nanošenja make upa. Ja sam isprobala i sa i bez dnevne kreme za lice i učinak na mojoj koži je isti u oba slučaja. Primjetila sam da mi je šminka postojanija od kada koristim ovu podlogu za lice pogotovo u ovim vrelim danima kada šminka samo sklizne sa lica.

Potrebno je nanijeti tanak sloj na čistu, hidratiziranu kožu. Prstima nježno utapkati proizvod od centra lica prema van. Pričekati nekoliko sekundi i potom nanijeti make up kao i obično.


Regularna cijena ovog proizvoda je 31,00 KM a u ovom katalogu je 13,90 KM što je odlična cijena za ovako dobar proizvod i za količinu koja vam je potrebna za cijelo lice. Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja proizvoda. Dermatološki je testirano. Nije komedogeno. Prikladno je za sve tipove i svaki ton kože. 

Ovaj proizvod je moja topla preporuka ukoliko želite da je vaš make up postojaniji i da vam je koža lica ljepša i mekša. 

Da li volite Avon proizvode? 
Koje Avon proizvode najviše koristite?

PR proizvod*

Broj komentara: 8:

  1. Moram ga sebi kupit dok je na akciji.Zaista mu je visoka cijena.Idem odmah narucit.LP
    Posjeti moj blog nova sam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je bas odusevio :) Prije sam imala neke podloge ali su se bas brzo trosile i trebalo mi je dosta da bih prekrila cijelo lice ali kako su skupe bilo mi je zao da ih trosim. Ova mi je najbolja do sada :D

      Izbriši
  2. Predivan post !
    Pogledaj moj blog : http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek me je privlačila ta Anew kolekcija u Avonu, nekako djeluje ozbiljnije i konkretno dobro :) Zvuči li to čudno? :) Uglavnom, i mene muči to perutanje kože unatoč svim serumima i hidratantnim kremama. Ova baza mi zvuči jako zanimljivo, nadam se da ću je probati jednom prilikom.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se taj problem pojavio prvi put ali ova Avon podloga mi je pomogla.. Meni se mnogo dopada Anew linija jer izglda kvalitetnije :) Obavezno probaj,sigurna sam da se neces razocarati :D

      Izbriši
  4. Cini mi se kao predivan proizvod mada nisam imala priliku da ga koristim :)

    Pratim te na GFC i G+ :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši