nedjelja, 27. ožujka 2016.

Matching Manicures- Spots & Dots


Današnja tema Matching Manicures su tačkice a kako je danas i Uskrs ja sam odlučila da sve to kombinujem. Napravila sam zeku,cvijeće, pile i kao neko šareno jaje. Pile i zeko su ispali koliko toliko uspješni ali cvijeće i jaje nikako :(

Vjerujem da bi ova manikura bila mnogo uspješnija da sam imala više vremena i strpljenja ali nedostatkom toga moja manikura je rezultirala ovako. Mnogo sam se razočarala u quick dry sprej koji je ubrljao cijelu moju manikuru a uskoro ću objaviti post sa proizvodima koje treba izbjegavati.

Nokte sam prvo nalakirala bijelim lakom a potom kada se osušio na kažiprst sam nanijela baby plavu boju laka. Dok se plavi lak sušio počela sam sa crtanjem cvjetića na srednjem prstu. Na prstenjaku sam nanijela žuti lak skoro do samog ruba kako bih stvorila glavu pileta a na malom prstu sam pravila tačkice i linije. Kada se sve to dobro posušilo vratila sam se crtanju zeca uz pomoć raznih boja lakova. Piletu sam dodala i razbijenu ljusku jajeta na samom dnu nokta. Kako bi se manikura što prije ošušila koristila sam quick dry sprej i čim sam ga nanijela boje su počele kao da klize. Moram da napomenem da sam sve radila onako kako piše i da moje greške tu nije bilo. A o ubrzanom sušenju laka i da ne pričam. Kada se nakon pola sata sve fino posušilo pokušala sam da nekako popravim moju manikuru ali sam je samo još više kvarila te sam stala sa ovim kako ona sada izgleda. Za kraj sam nanijela top coat i to je to.

Manikura je dosta komplikovana i traži dosta vremena, strpljenja i mirnu ruku. Ovakvu manikuru ću opet pokušati kada dođe vrijeme za nju ali ću biti pametnija i daću sebi više vremena za rad.


Za ovu manikuru sam koristila:
- Flomar Supermatte nail enamel M103,
-Farmasi nail enamel 140,
- Essence nail art twins (zeleni),
-Maybelline mini Colorama 100 Urban Lemon,
- Manhattan Freaky Friday 34K,
-P2 color victim 540 poetic,
- Essence the gel nail polish 08 whatever!,
-Flomar nail enamel 423,
-Flomar nail enamel 313 Black Minimalism,
-Miss Sporty 541,
-Miss Sporty 510,
-Miss Sporty 544,
- Farmasi Quick Dry Extra Shine Top Coat,
-She quick dry spray,
-kist iz essence nail art seta.


Svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti želim sretan Uskrs!

Pogledajte manikure i drugih djevojaka :)

Broj komentara: 10: