petak, 22. siječnja 2016.

Himalaya Herbals + GIVEAWAY :)


Dobila sam veliki paket Himalaya Herbals proizvoda koji su odlični. Neke Himalaya proizvode sam prije koristila kao što su šamponi, hidratizirajuće kreme te kreme za skidanje šminke i sa njima sam bila i više nego zadovoljna. Neke proizvode sam odlućila da poklonim vama! U nastavku teksta otkrijte kako doći do poklona :)

Tvrtku Himalaya Drug Company osnovao je g. M. Manal 1930. godine s jasnom vizijom upoznavanja javnosti s modernom verzijom Ayurvede te razotkrivanja sustava liječenja starog preko 5000 godina. To je uključivalo čitanje drevnih ayurvedskih tekstova, odabir autohtonih ljekovitih biljaka i podvrgavanje recepture suvremenim farmakološkim, toksikološkim i sigurnosnim testovima kako bi se proizveli novi lijekovi i načini liječenja.
 Marka Himalaya ima puno zajedničkog s planinskim masivom po kojem je dobila ime. Stoljećima je Himalaja predstavljala težnju i želju čovjeka da otkrije tajne prirode. Ona predstavlja čistoću i uzvišene ideale. Činjenica kako je Himalaja izvor brojnih ljekovitih biljaka koje koristimo u našim pripravcima čini naziv naše marke još prikladnijim.
 Svaki Himalayin pripravak prije izlaska na tržište prolazi kroz dugogodišnje istraživanje i kliničke studije. Himalaya ima jako dobro definiranu politiku istraživanja i razvoja. Ona kaže kako niti jedno ulaganje nije preveliko kada je riječ o znanstvenom stvaranju sigurnog lijeka ili načina liječenja


U prvoj grupi ovih proizvoda ću vam predstaviti recenziju Clarina ANTI ACNE FACE WASH GEL i Rumalaya GEL.


Clarina ANTI ACNE FACE WASH GEL

Ovaj wash gel je formulacija od specijalno odabranih biljaka koje imaju dokazanu učinkovitost za akne i nježnost kože. Ima keratolitičko djelovanje sa piling svojstvom koje čisti začepljene pore od mitesera  i mrlja. Preventira povećano lučenje sebuma koji izaziva pojavu akni. Ostavlja pore čistim. Nim djeluje protiv uzrokovanja akni te zajedno sa kurkumom smanjuje iritaciju. Aloa vera je poznata po svom umirujućem svojstvu i pomaže da kožu zadržite glatkom i svježom.Ne isužuje  i otklanja iritacije. Za masnu kožu.Dolazi u pakovanju od 60 ml. Koristi se za vanjsku upotrebu. Dermatološki je testirano.

Upotreba: Umasirati na vlažnu kožu kružnim pokretima. Lice dobro isprati a zatim posušiti. Koristiti 2x na dan. Upotreba više od 2x na dan može kožu isušiti i iritirati, povećati lučenje sebuma.


Rumalaya GEL

Rumalaya gel ima snažno višestruko djelovanje, i djeluje protiv bolova i protivupalno. Ima antiiritirajuće djelovanje, te povečava prokrvljenost i osigurava bržu apsorpciju. Vraća mobilnost zglobova. Prodire duboko u kožu, brzo djeluje i instantno otklanja bol. Rumalaya gel pomaže kod: bolova i inflamacija uzrokovanih mišićnoskeletnim poremećajima, iščašenjima i istegnućima, bolova u vratu, leđima, ramenima, koljenima, kukovima i mišićima, upale mišića i sportskih povreda, išijasa, osteoartritisa, spondiloze i zaleđenog ramena. Količina pakovanja 30 g. Samo za vanjsku upotrebu.

Upotreba: nanijeti malu količinu gela na oboljelo mjesto i nježno umasirati.


Giveaway!

Giveaway ću podijeliti na 4 giveaway-a (svaki petak novi giveaway). U današnjem giweaway-u vam poklanjam:
 2x Clarina ANTI ACNE FACE WASH
1x Rumalaya Gel.

Kako bi osvojili neki od ovih proizvoda potrebno je da :
1. lajkate moju fb stranicu OVDJE
2. lajkate post i  podjelite javno post na fb o GIVEAWAY-u
3. u komentarima bloga upišite svoje ime kako bih vas mogla kontaktirati a ja ću oznaćiti koji ste broj

Dobitnika biram preko RANDOM.org .Objava dobitnika će biti u petak, 29.01.2016. na blogu i fb stranici a potom objavljen i 2 dio GIVEAWAY-a.

Sretno :D

* PR proizvod

43 komentara:

  1. Himalaya, rado ću također da primim vaš paket u slučaju da se odlučite poslati mi ga! hahah :D
    Za sad koristim samo multinamjensku kremicu i zasigurno je kupujem i drugi put, tako da, sve preporuke od mene! Lijepog je mirisa, hrani i njeguje kožu bez ikakvog iritiranja!

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja volim njihove proizvode, jako su dobri a pristupacni. Moram isprobati taj gel za pranje lica, čini mi se jako dobar. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mojoj kozi nije potreban zato sam odlucila da ga darujem nekome a ja sam dobila 2. Nadam se da ce moj poklon da usreci nekoga :D

      Izbriši
  3. Super je giveaway! Daliborka Kekeljević

    OdgovoriIzbriši
  4. Divaaan giveaway! Volela bih da isprobam ove mazalice! Srećno svima, širim dalje :* :* <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo došla sam po pozivu na mom blogu koji si ostavila i igramo se ajde :) Tijana Ilić- Sreća je zdravlje

    OdgovoriIzbriši
  6. Sjajan post!!!
    Pogledaj moj blog, učlani se, uzvraćam <3

    http://diyformi.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  7. Himalaya je sjajna! Divan giveaway!
    Tanya Babjak

    OdgovoriIzbriši
  8. Himalaya je odlicna,imam nekoliko stvari od njih. Odlican post:)

    Insidemind1.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Vidis,nikada nista njihovo nisam probala,a mogla bih...Mogu li ja kao Sweet Escape,bez imena,heheh...pa ako me kojim slucajem random izvuce imas me na fb :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čalija Adisa nadam se da cu ja bit ta sretnica koja ce se obradovat.

    OdgovoriIzbriši
  11. Nikada nisam probala njihove proizvode,pa bi bilo lepo da nesto dobijem 😂
    Marija Radosavljevic Mihajlovic

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Jelena,kako bi osvojili neki od ovih proizvoda potrebno je da :
    1. lajkate moju fb stranicu ( https://www.facebook.com/mystiquel0ve/ )
    2. lajkate post i podjelite javno post na fb o GIVEAWAY-u
    3. u komentarima bloga upišite svoje ime kako bih vas mogla kontaktirati a ja ću oznaćiti koji ste broj

    Kada zavrsite sve korake ja cu to da vidim te vam dodjeliti broj pored imena :)

    OdgovoriIzbriši