utorak, 19. siječnja 2016.

Balea Pfirsich & Cosos


Nedavno sam u Dm-u tražila šampon koji inaće koristim ali njega nije bilo pa sam odlućila da probam Balein šampon za suhu i oštećenu kosu- breskva i kokos. Moje omiljeno voće je baš breskva i kokos a spoj mirisa je mmmm totalno uživanje.. Kada sam se već odlučila za šampon dodala sam i takav regenerator za suhu i oštećenu kosu- breskva i kokos.



Balea šampon za suhu i oštećenu kosu- breskva i kokos

Šampon koji sam ja kupila dolazi u pakovanju od 300 ml što je dovoljno za mjesec dana neke normalne potrošnje proizvoda.Koristi se kao i svaki šampon tako što se umasira na mokru kosu a zatim dobro ispere. S obzirom da je ovo šampon za suhu i oštećenu kosu mogu reći da godi mojoj kosi. Prije dok sam farbala kosu primjetila sam da postaje suha pa sam počela da kupujem odgovarajuće šampone. Kupovala sam druge šampone te vrste ali mi se kosa zasitila i trenutno mi ovaj odgovara.Proizvod je dermatološki testiran i sadrži vitamin B3 i provitamin B5 . Boja šampona je prozirna sa bisernim odsjajem. Cijena ovog šampona je 2,45 KM u dm-u.



Balea regenerator za suhu i oštećenu kosu- breskva i kokos

Regenerator takođe dolazi u pakovanju od 300 ml. Meni traje duže od šampona jer mi je potrebna manja količina. Koristi se tako što se umasira na opranu, mokru kosu, kratko ostavi da djeluje i potom dobro ispere. Dolazi kao odličan završetak istoimenom šamponu jer kosi daje sjaj i mekoću. Moja kosa bez upotrebe regeneratora je nekako ljepljiva i suha. Proizvod je dermatološki testiran i sadrži vitamin B3 i provitamin B5. Boja proizvoda je intezivno bijela i gušća je od šampona. Cijena ovog regeneratora je 2,45 KM.



Da li koristite Balea proizvode? Koji je vaš najdraži proizvod?


Broj komentara: 8:

  1. Najdrazi proizvod je Balea arganovo ulje za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima Balea super proizvoda, trenutno mi pada na pamet serum za vrhove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da stvarno su im super proizvodi u odnosu na cijenu :D

      Izbriši
  3. Nekako me privukao ovaj proizvo sad i moram ga probati :D
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanima me kakav bi sampon bio na kosi koja se masti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moja kosa je malo masnija pri tjemenu i nema nekih poteskoca pri otklanjanu te masnoce a ujedno lijepo njeguje suhe krajeve kose :) moj savjet je da probas jer cijena nije visoka i lako mozes zamjeniti ukoliko ti se ne dopadne :D

      Izbriši